Windows Media Player

Windows Media Player9

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Microsofts poging om met iTunes te concurreren

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Flip4Mac een goed alternatief.Windows Media Player (WMP)speelt films en muziek af. Deze mediaspeler is de standaard-applicatie op Windows die de overstap maakt naar Mac. Op deze manier wil...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie verschillende skins

TEGEN

  • Heeft moeite met afspelen
  • Moet vaak bufferen
  • Verouderde versie

Matig
4

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Flip4Mac een goed alternatief.

Windows Media Player (WMP)speelt films en muziek af. Deze mediaspeler is de standaard-applicatie op Windows die de overstap maakt naar Mac. Op deze manier wil Windows Media Player een concurrent zijn van iTunes.

Om deze competitie aan te gaan heeft Windows Media Player zichzelf in een nieuw jasje gestoken of beter gezegd, nieuwe jasjes. Je hebt de keuze uit 4 verschillende 'skins' die er mooi uitzien. Verder wil Microsoft via de Media Guide een eigen variant op de App store aanbieden. Hier koop je muziek en films voor een prijs die lager ligt dan in de winkel. Dit klinkt allemaal mooi, maar levert Windows Media Player nou echt een goed product af? Het antwoord hierop is kort en helder: "Nee!"

Voor Windows zijn er nieuwere versies beschikbaar, maar Mac-gebruikers moeten het doen met 9. Het programma is constant op zoek naar de juiste codecs -stuurprogramma's- of geeft simpelweg een foutmelding. Zelfs een simpel mp3-tje leverde al problemen op voor WMP. Internetradio start niet en als je een film wilt bestellen, brengt Windows Media Player je naar een website die alleen de trailer laat zien. Wil je een functionele mediaspeler dan probeer je beter VLC Media Player eens uit.

Windows Media Player schiet ernstig tekort. Het is gemaakt om media af te spelen maar heeft daar de grootste moeite mee. De makers dachten dit te verdoezelen door het uiterlijk aan te passen maar het blijft software van likmevestje. Wie verwacht met Windows Media Player een functioneel en bruikbaar programma te bezitten, is mooi in de aap gelogeerd.

Meeste downloads Audio voor mac

Beoordelingen about Windows Media Player

Promotie×